Faciliteiten

Volledig uitgeruste keuken en berging

De hypermoderne, volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle moderne toestellen zoals een combi oven/microgolf, kookplaten, ijskast en diepvries. Aansluitend bij de keuken is er ook volledig uitgeruste berging of wasplaats met wasmachine, droogkast, extra koelkast, edm.

inrichting keuken

Het grote schuifraam in de keuken geeft uit op het mooie overdekte terras waar het bijzonder gezellig tafelen is in de schaduw.

Vakantiehuis met alle moderne comfort

Het vakantiehuis werd uitgerust met een ventilatiesysteem met airconditioning.

Uiteraard beschikt u ook over een gratis internet verbinding en gratis Wi-Fi zodat u overal draadloos online kan, ook in de tuin. De leefkamer is voorzien van alle moderne comfort zoals een televisie met DVD-speler.

Ook is er een bescheiden bibliotheek met met enkele boeken en tijdschriften en een bijzonder uitgebreide map met toeristische informatie over de vele culturele, historische en natuurkundige bezienswaardigheden uit de regio en leuke tips van de eigenaars rond de allermooiste plekjes uit de streek.

Voor de allerkleinsten onder ons zijn ter plaatse twee kinderbedden met een dikke matras, een muggennetje, een kinderpark (voor bv. aan het zwembad), twee kinderstoelen, kinderspeelgoed, een verzorgingskussen, een babybad en muggennetje aanwezig. Indien u hiervan gebruik zou maken, gelieve dit wel aan te vragen bij uw reservatie.

zicht vanuit eetkamer

Een professionele schoonmaakdienst staat in voor de wekelijkse schoonmaak van het vakantiehuis en het domein voor uw aankomst en na uw vertrek. Indien u een bijkomende of tussentijdse schoonmaak wenst kan dit aangevraagd worden via de eigenaar bij het boeken van de woning. Er wordt hiervoor een supplement gevraagd van €80. Op donderdag komt een gespecialiseerde firma het zwembad voor u reinigen.

We vinden hygiëne heel belangrijk en trachten u steeds een goed onderhouden en propere woning aan te bieden. Gezien de huidige covid-19-crisis nemen we toch nog extra maatregelen. De woning wordt vanaf nu ook gereinigd met anti-bacteriële producten. Bovendien worden de hoofdkussens steeds vernieuwd na elke logeerpartij.

Vakantiewoning aangepast aan rolstoelgebruikers

De volledige benedenverdieping van de vakantiewoning is aangepast aan rolstoelgebruikers. Zo heeft de ruimste slaapkamer beneden een tweepersoonsbed dat plaats kan bieden aan 2 rolstoelgebruikers.

De aansluitende badkamer beneden is voorzien van een inrij-douche en aangepaste douchestoel.

inloopdouche

Beneden is ook een aangepast verhoogd toilet verzien en aan de terrassen zijn vaste oprijhulpen voorzien.

Bekijk zeker onze foto’s op de hoofdpagina !