Praktisch

Net als ons bent u praktisch ingesteld en vraagt u zich misschien af hoe u vakantiehuis La Plantade het makkelijkst kan bereiken. Wij somden daarom voor u de belangrijkste afstanden op en noteerden een aantal website links zodat u alvast optimaal kan beginnen plannen voor uw vakantie. Frankrijk lonkt…

 

Hoe kan ik La Plantade het makkelijkst bereiken?

 

Reizen met het vliegtuig

 

Met twee belangrijke luchthavens op ongeveer één uur en een kwartiertje rijden is reizen met het vliegtuig een zeer comfortabele optie om snel ter plaatse te geraken. Indien u vroeg landt of laat vertrekt is dit uiteraard een uitgelezen moment om deze fascinerende steden te bezoeken.

 

 • Luchthaven Marseille (Ter plaatse: 115km / 1u 13 min)
   

 

 • Luchthaven Nîmes (Ter plaatse: 108km – 1u 18 min)

 

 

 

Reizen met de trein

 

Ook met de TGV of Thalys is het snel en aangenaam reizen. Het dichtstbijzijnde TGV station bevindt zich in de provençaalse pausenstad Avignon van waaruit het minder dan drie kwartier rijden is naar de vakantiewoning. Daarnaast brengt de TGV u ook naar het bruisende Marseille, de hoofstad van de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur.

 

 • Station Avignon (Snelste reistijd: 4u 01 min; Ter plaatse: 45,1 km / 44 min)
   
 • Station Marseille (Snelste reistijd: 4u42; Ter plaatse: 115km / 1u 13 min)

 

 

 

Reizen met de auto

 

Indien u niet te veraf woont is La Plantade uiteraard ook heel vlot bereikbaar op één dag via de autoroute du soleil (of A7) die je recht naar de zon brengt. Vanuit Brussel is het bijvoorbeeld 964 km, wat neerkomt op 8u28 min reistijd.


Auto huren ter plaatse

 

Indien u met het vliegtuig of trein komt kan u uiteraard ook voor bepaalde dagen of uw volledige verblijf terecht bij de bekende autoverhuurbedrijven of een lokale agent.

 

 • Auto Europe
   
 • Rentalcars:
   
 • Avis
   
 • Hertz:
   

 

Wij wensen u alvast een aangename reis toe en hopen u te mogen verwelkomen, maar – mocht u dit nog niet gedaan hebben - raden u ook aan om lang genoeg op voorhand te reserveren zodat u uw voorkeursperiode definitief kan vastleggen.