Over ons: Het verhaal achter La Plantade

 

Logeren bij belgen in frankrijk

 

We zijn Belgen die reeds 20 jaar geleden de “Provence” ontdekt hebben, een geliefde streek met een rijk verleden.

 

Het lijkt wel of je in de Provence je bijna vanzelf een gelukkig mens voelt. Bergen, vlaktes met lavendelvelden en wijngaarden, prachtige steden, gezellige dorpjes, en de typische keuken zijn kenmerkend voor deze deze zonnige streek.

 

Ook in het verleden heeft de Provence veel mensen aangetrokken en het heeft dan ook een zeer interessante geschiedenis. De Provence werd ook ontdekt door bekende kunstenaars zoals Cézanne, Matisse, Chagall, Renoir, Gaughin, Van Gogh en vele anderen die zich lieten inspireren door het unieke landschap met zijn uitgesproken kleuren en het bijzondere licht.

 

Logeren bij vlamingen in frankrijk

 

Wij zijn ook op onze manier verliefd geworden op deze goddelijke plek. We hebben jarenlang nagedacht en gedroomd over een eigen stek in ons geliefde Provence.

 

In mei 2012 vonden we een stukje grond en kregen de bouwplannen vorm voor de villa. Frankrijk heeft veel mooie plekjes, maar wij verloren onmiddellijk ons hart aan het landelijke, authentieke dorpje Blauvac met het panoramisch zicht op de Mont-Ventoux en de omringende wijngaarden.

 

Uw ideale vakantie vakantiehuis (Frankrijk, particulier)

 

In de tuin met de terrassen, zwembad en pétanqueplein zal u samen met vrienden en familie een onvergetelijke vakantie beleven en deze mooie momenten blijven koesteren.

 

We zijn er van overtuigd dat de door ons gekozen plek met de magische Mont-Ventoux op de achtergrond u een ontspannen en gelukkige vakantie zal bezorgen.

 

In de nabije omgeving zijn er mogelijkheden om dagdagelijkse inkopen te doen, diverse restaurants, markten, wandel- en fietsroutes, wijndegustaties en bezienswaardigheden…

 

Graag tot binnenkort !